home spectacol muzica
login
accept termenii si conditiile
   Tudor Gheorghe - Nu se poate cu de toate

 

 

 

“Hai sa radem ca, daca nu, ne-a luat dracu’!”

 

Spectacolul lui Tudor Gheorghe cu poezia domnului Caragiale – “Pe un franc poet” – se incheia cu un catren: “Pe adresa dumitale nu prea vin din Iasi parale, Caragiale”. Raspunsul: «Am destule festivale». Morala: nu se poate cu de toate!

 

Tudor Gheorghe se pregateste de o alta premiera, pe 21 octombrie, la Bucuresti, un spectacol inedit creat in cinstea lui Nenea Iancu.

 

Maestrul va impartasi publicului magia creatiilor lui Caragiale, adaugand evident atingerea sa personala inconfundabila: “Am luat texte periodice din Moftul Roman, din publicistica lui Caragiale, din proza pe care a scris-o... Nu lipsesc nici poemele in proza... Sunt al dracului de actuale”, dezvaluie Tudor Gheorghe.

 

 Artistul promite un spectacol bazat doar pe textul suficient de sugestiv al lui Caragiale: “fara trucuri exterioare, fara inventii, fara farafaslacuri... Textul domnului Caragiale trebuie doar sa fie spus. Nu se interpreteaza! De aceea va fi un soc, pentru ca eu voi spune textele lui Caragiale asa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie sa faci absolut nimic. De ce trebuie sa joci teatru? Sa te strambi?”

 

Maestrul va fi acompaniat de orchestra “Iunion”, formula pe care “s-a chinuit foarte tare sa o afle”, iar orchestratia va fi asigurata ca de obicei de Marius Hristescu.

 

 

Pret bilet:

VIP: 220 Ron
Categ 1: 160 Ron
Categ 2: 120 Ron
Categ 3: 100 Ron
Categ 4: 80 Ron

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM - Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

 
1   Alegeti reprezentatia:
 
EVENIMENT LOCATIE DATA ORA
 
 
 
 
date 
personale cum cumpar modalitate plata modalitate 
ridicare bilet politica de 
returnare anpc termeni si 
conditii despre 
securitate contact